www.paarden-fysiotherapie.com
Voor het welzijn van paard en ruiter

Team

Het team van paarden-fysiotherapie.com bestaat uit:

Hans Vaags en Hannine van de Grift.

 

 

                 Hans                                                                             Hannine & Tandor

Gezamenlijk beschikken wij over zo'n 50 jaar ervaring met paard en sport. Paarden maken een belangrijk onderdeel uit van ons dagelijks leven. Wij zetten ons graag in voor het verbeteren van het welzijn van paard en ruiter.

Hans heeft na zijn opleiding Fysiotherapie eerst als zelfstandig fysiotherapeut gewerkt. Na de post-HBO opleiding Dierfysiotherapie te Barneveld afgerond te hebben, is hij fulltime als dierenfysiotherapeut aan de slag gegaan. Hij is geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren(NVFD) en heeft zich gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van paard en ruiter. Hans rijdt daarnaast vrijwel dagelijks met veel plezier op zijn paard en begeleidt Hannine en Tandor op wedstrijden en bij hun training.

Hannine combineert haar managementfunctie met het opleiden van paarden, verstrekken van adviezen en instructie. Hannine rijdt vanaf haar 5de jaar en heeft meerdere jonge paarden naar Z-niveau dressuur gereden. Op dit moment rijdt ze Prix Saint George/Intermediair 1 met Tandor(Obelisk x Wolfgang). Daarnaast is zij tevens paardentaxateur i.o. bij de Equine Appraisors Association Europe.

Wij wonen in Zegge in de provincie Noord-Brabant onder de rook van Roosendaal. Naast ons werk genieten wij iedere dag van onze 5 paarden. Thuis hebben we de beschikking over stallen, een professionele buitenbak en ruim voldoende grasland voor onze viervoeters.