www.paarden-fysiotherapie.com
Voor het welzijn van paard en ruiter

Ook voor magneetveldtherapie!

Volg/like ons op:   

 

Geregistreerd lid van: 

Aankoopbegeleiding

Een paard is zo goed als de combinatie en er bestaat niet één paard dat voor iedereen het beste is. 

Een recreatieruiter heeft een ander paard nodig dan een ambitieuze dressuurruiter. En het menpaard op de hoek zal zich waarschijnlijk nooit ontwikkelen tot een fijn springpaard.

Het beoordelen van de geschiktheid van een paard voor een ruiter gaat verder dan uiterlijk, kleur, formaat en afstamming. Het mooiste paard is vaak niet de meest geschikte en ook al is het verleidelijk om voor dit paard te kiezen, is dit al voor veel ruiters op een teleurstelling uitgelopen.

Of naast bovengenoemde kenmerken van het paard, het karakter en de capaciteiten van de ruiter passen bij het karakter en de capaciteiten van paard of pony vergt een geoefend oog en veel ervaring. Aangezien ik na 35 jaar leven, trainen en sporten met paarden over beide beschik, wil ik u graag helpen het paard van uw dromen tegen een eerlijke prijs te vinden. Afhankelijk van uw wensen, wil ik u hierbij voor een bedrag vanaf € 175,-- begeleiden. Aangezien ik niet afhankelijk ben van deze inkomsten, zal ik u van een objectief en deskundig advies voorzien.

In tegenstelling tot veel professionele tussenpersonen neem ik géén geld aan van de eventuele verkoper, waardoor ik u een onafhankelijk advies kan geven met betrekking tot de aankoop van uw paard of pony.  

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. << klik hier>>

<<ga terug>>